Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/dieeetbeter.nl/httpdocs/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Ongemak siert de mens. - Diabetes en neuropathische pijn - Die Eet Beter Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/dieeetbeter.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760

Het weekend was voorbij en die zijn altijd vol gepland, ondanks dat het een vrij weekend was. Dus de maandag aan bed gekluisterd. Toch even de hond door de achterdeur de tuin ingestuurd. Wat nu weer ? We hebben een nieuw bed, een hoger bed. Van 40 cm hoogte naar 1 meter hoogte. Draaien, beentjes strekken en staan. Vanochtend konden mijn hielen mijn gewicht niet dragen. Ik dacht eerste dat mijn voeten sliepen, althans dezelfde pijn als je te lang op je voet hebt gezeten. Omdat het hoge bed een kantelactie veroorzaakt, dus op de voetjes staan en dan voelen dat het niet gaat. Met gestrekte armen de klap opvangen tegen de inbouwkast tegenover mij aan. En dan sta je een soort van gestrekt in een hoek van 45 graden tegen de kast aan met gestrekte armen. Knieën op slot, armen gaan het niet lang houden en de pijn begint in mijn tenen. De pijn in mijn tenen is de pijn die ik dagelijks zo lang mogelijk probeer te onderdrukken, want als die pijn er is kan ik eigenlijk niet meespagaatr lopen en moet ik liggen. Maar die kwam langzaam opzetten in deze spagaatstand die wel een uur leek te duren.Volgens mij was het in het echt een minuutje. Django liep nog een paar keer onder mij door, want die was wakker geschrokken door de klap. De enige manier om hieruit te komen was volgens mij om mijn handen naar beneden te brengen en daar langzaam op te landen. Maar ja, hoe steun je dan. Inderdaad met mijn voorhoofd tegen de deur van de kast en langzaam naar beneden glijden en een beetje opzij. Kwam toch met een klap op mijn polsen, daar nu ook last van. Dus ja, blij met het bed, maar toch een andere opstartprocedure bedenken. Alles bij elkaar betekende het dat ik de hele dag op bed moest liggen. Noodzakelijk dingen gingen wel, maar niet de deur uit. Had ik wat meer tijd om te kijken naar de Die Eet Beter App. Die was ineens gereleased in Google Play. Daar ben ik een beetje trots op. Of eigenlijk wel veel. Er moet nog veel meer functionaliteit in, maar hij staat in de Android market ☺ Over een paar weken ook in de App Store. Meteen wat berichtjes rondgestuurd om het bekend te maken. LEUK! ☺ Volgende stap is om de Mental Coach praktijk ook in de app te verwerken. En verder kijken wat er nog meer mogelijk is.

In ieder geval de hele dag staat weer in het teken van de pijn. Eigenlijk zou ik de pijn anders willen noemen. Het is elke dag aanwezig en je gaat ook niet elke dag zeggen, Oeh wat veranderd mijn bloeddruk de hele tijd. Maar ik heb er nog geen woord voor. Of eigenlijk, misschien kan ik het woord ongemak beter gebruiken.
De dag stond in het teken van ongemak. Ongemak in de benen vooral en het ongemak was een beetje aan de wandel. Soms een beetje omhoog, dan weer omlaag, links en dan weer eens naar rechts.

Ondertussen is er een week voorbij en is er weer een hoop ongemak geweest. Weer een druk weekend en ik moet nu toch meer liggen. 3 dagen op bed om een avond muziek te maken en drie op school te zitten. En daarna weer 2 dagen op bed om alles te herstellen. 5 dagen in totaal op bed … Weird.

Ik had ook nog een griepje gehad die een week of 2 heeft geduurd. Daardoor is mijn lichaam ook op slot geraakt. Voor het eerst dat ik dacht, dit is niet leuk.

Ik loop buiten tegenwoordig voornamelijk met de een kruk. Ook preventief, zodat ik later geen ongemak heb als ik hem niet zou hebben gebruikt. Gelukkig ben ik er nu wel een beetje aan gewend.

 

Ondertussen hscreenshotDEBappad ik genoeg tijd om de app wat leuker te maken. Iets gestructureerder gemaakt en wat netter. Nu ook mogelijkheden om berichten te sturen bij updates. Vandaag is de Android versie online (Download Die Eet Beter App Android) gezet en bij de Appstore duurt het iets langer. Dus daar wacht ik met smart op.
Ook bezig met de volgende stappen die gedaan moeten worden, naast de Blog. Er komt meer informatie in de richting van Mental coaching en Stress Counseling en ook de Hormoonfactor gaat zijn intrede doen.

De blog blijft belangrijk, zeker voor mijzelf. Vooral door de reacties die ik online en in real life krijg. Het geeft een dusdanige boost dat ik elke dag nog positief inga en geniet van de mensen om mij heen. Ik kan het niet genoeg benadrukken. Jullie zijn héél belangrijk!!!

 

 

 

 

De laatste nieuwe ongemakken kwamen gisteren. Eerst een griepprik gehaald en een dikke tricep. En ’s avonds tijdens het lopen met de hond konden mijn voeten niet meer flexen. Dat heb natuurlijk wel vaker, maar dit ging gepaard met een sterke zenuwongemak. De laatste paar honderd meter heb ik dan ook bijna op mijn knieën moeten doen. Resultaat is dat ik nog steeds plat lig. Morgen naar het ziekenhuis en kijken of er nog schot in de zaak zit.
Ik weet trouwens niet of het door de griepprik komt, maar extra ongemak in de handen. Typen met 2 vingers en veel met de backspace aan de slag. Lijkt net als met de hond, je loopt een kilometer en de hond heeft er met de bal al 3 kilometer opzitten. Zo typ ik dus met de backspace.
Ik heb een aantal dingen moeten afbellen en heb gelukkig niet al teveel staan dit weekend.

Vooruitzicht ? Lekker uitrusten, met twee vingers aan de Die Eet Beter app werken, terwijl de opzet van de mental coach app al aardig in de steigers zit.
Ik heb alleen nog wel hulp nodig met het maken van animaties voor een aantal oefeningen die ik wil delen. Dus wie wil ?

Voor de rest staan de jaarlijkse oogfoto’s, de wekelijkse revalidatie en de periodieke herkeuring door het UWV op de planning. Niet mijn meest favoriete bezigheden, maar het schijnt wel te moeten.

Dank iedereen voor het geduld om dit te lezen en vergeet niet:

Als je troebel water met rust laat,
wordt het vanzelf helder.

(Lao-Tse Chinees filosoof +/- 600 v.C.)lao tse

 

%d bloggers liken dit: